Staff

Credits

Alle art en alle sheets behoren tot hun rechtmatige eigenaar.
Idee en site behoren tot (c) Zachary&Slaine
Forum is het beste te zien in Google Chrome & Firefox


  Frozen solid

  Deel
  Cassius
  Cassius
  Burdboy

  Man Aantal berichten : 120
  Dollars : 50
  Registratiedatum : 05-07-16

  Character sheet
  Age: 19
  Kind: Human
  Love: Forget hydrogen, you're my number one element.

  Frozen solid

  Bericht van Cassius op do jul 07, 2016 3:59 pm

  Damn het was koud hier. En die sneeuw was irritant om in te lopen. Je kwam voor geen meter vooruit, zakte steeds een eindje erin weg en alsof dit allemaal nog niet erg genoeg was werden je kleren er nog nat van ook. Iets wat die kou juist weer geweldig vond om op te pakken. Aan het eind van de dag zou hij zijn voeten niet meer voelen. Mopperend sjokte hij verder, zijn zwarte helikopterjas om zich heen geslagen. Hij was pas geleden naar de 2de etage geweest en had hier enkele dingen gekocht, waar dus ook zijn jas, witte sjaal en nieuwe vriendin bij hoorde. Nieuwe vriendin? Ja, die ook. Hij had zich voorgenomen alleen nieuwe kleren te kopen maar toen liep hij langs een dierenwinkel… en zag hij een valksparkiet… en tja… Toen had hij voor hij het doorhad een vogel gekocht. Het was nog niet eens broedseizoen, tegen die tijd had hij wel eens vaker dat hij ineens zorgzamer werd tegenover kleine diertjes. De laatste keer had hij een egel jong 2 maanden lang op zich gedragen, om hem uiteindelijk weer uit te zetten. Hij had dus ook geen idee waarom hij het beestje had gekocht. Maar in alle eerlijkheid beviel ze hem wel. Cas had het beestje Cosette genoemd en op het moment zat ze vrolijk op zijn hoofd terwijl ze een chirp~ geluidje maakte, haar kuifje opstekend tegen de ijzige wind. Zelf liep hij grumpy als altijd door, al was het beter om iemand te hebben om tegen te klagen.

  Open~
  Daniël
  Daniël

  Man Aantal berichten : 66
  Dollars : 11
  Registratiedatum : 06-07-16
  Leeftijd : 22
  Woonplaats : Downtown @ Hades

  Character sheet
  Age: 18
  Kind: Test-Subject
  Love: No! Stop touching me! :c

  Re: Frozen solid

  Bericht van Daniël op do jul 07, 2016 5:32 pm

  De kille wind blies ontzettend hard in zijn gezicht dat bijna bij de sneeuw kleurde. Even gaan wandelen en zijn jas vergeten, ja dat was dan weer typisch en zeker als je hier verzeilt raakte. Hij wreef over zijn blote armen en stak zijn handen onder zijn oksels om ze toch een beetje te warmen. Domme keuze, en stomme sneeuw. "Verdomme" vloekte hij waarna hij een blik wierp op een overhangen de rots. Hij liep naar de rots toe en bleef daar even staan zodat hij daar wat minder wind ving. Hij vloekte nogmaals binnensmonds en liet zich op de ijskoude stenen zakken. Had hij nu toch maar zijn jas meegenomen, maar met spijt kwam hij nergens. Hij draaide zich om en zag een klein kistje staan. Had dat er net ook gestaan? Hij trok verbaasd zijn wenkbrauwen op en fronste toen hij het open probeerde te peuteren. Het lukte niet met zijn eerste pogingen dus tilde hij het op en liet het van boven naar beneden vallen. Met de deuk nog in het kistje maakte hij het open, erin zat een opgerolde zwarte sjaal met een soort insteekzakken. Hij wist niet hoe het er kwam maar hij was er blij mee dat het er was gekomen. Hij wikkelde snel de sjaal rond zijn nek en stak zijn handen in de insteekzakken waarna hij zich weer in de koude wereld begaf en zich warm probeerde te lopen. In de verte zag de jongen een andere gestalte lopen en tussen de windrukken door hoorde hij een geluid. Een geluid een vogel. Zijn handen begonnen te jeuken bij het horen van het geluid en hij vermande zich. Die stomme mutatie ook en die stomme kou..


  _________________

  Cassius
  Cassius
  Burdboy

  Man Aantal berichten : 120
  Dollars : 50
  Registratiedatum : 05-07-16

  Character sheet
  Age: 19
  Kind: Human
  Love: Forget hydrogen, you're my number one element.

  Re: Frozen solid

  Bericht van Cassius op do jul 07, 2016 5:56 pm

  Nog even en hij ging in een boom zitten. Bomen waren goed, hoogte was goed. Ja, klonk als een goed plan. Hij vroeg zich af of uilen normaal in zulke gebieden voorkwamen. Hij had persoonlijk geen enkel idee, dat hij de genen droeg betekende nog niet meteen dat hij er enorme wijsheid over had gekregen. In tegendeel, hij had besluiten dat uilen assholes moesten zijn, want tja, dat was hij zelf ook. In ieder geval liep hij niet warm van een sneeuwig landschap, letterlijk, maar echt een idee hoe hij er weer uit moest komen had hij niet. De jongen trok zijn sjaal verder omhoog en vroeg zich mentaal af hoe die vogel op hem zo blij bleef. En uberhoud levend. En waarom ze op zijn hóófd zat. Urgh. Hij leefde er maar mee. “Chirp~” Cassius zuchtte “Vertel mij wat” Niet dat hij het beest verstond, nope, maar hij ging er maar vanuit dat ze zei dat dit een verschrikkelijk plan was. Maar natuurlijk was hier geen levende ziel om richtingen aan te vragen.. Oh kijk, daar liep iemand. Wantrouwig om de timing en omdat hij hier sociaal moest gaan doen, pastte hij zijn richting aan. Voor de verandering eens richting mensen toe in plaats van ervan af. Cas voelde zich lichtelijk ongemakkelijk aangezien hij op dezelfde hoogte liep, maar in ieder geval had hij nu geen territoriaal gedrag om zich zorgen om te maken. Voordelen zeg, whoehoe, zie hem eens blij wezen. Met een ijzeren staar en een gehele uitdrukking die duidelijk maakte dat hij hier echt niet gelukkig van werd liep hij naar de ander toe. Deze liep rond een shirtje. Hij trok een wenkbrauw op. “Fanatiek zeg” Kwam er al uit voor hij het doorhad, al had hij het waarschijnlijk toch gezegd. “Maar aangezien de kou niet mijn ding blijkt te zijn, weet je toevallig welke richting de uitgang is?” Cas zei het zwaar humeurig als altijd, met zijn vereeuwigde frons op zijn gelaat. Duidelijk dat hij hier weg wou?


  _________________

  "Quand le hibou chante,
  CASSIUS SALIX
  La nuit est silence"
  Daniël
  Daniël

  Man Aantal berichten : 66
  Dollars : 11
  Registratiedatum : 06-07-16
  Leeftijd : 22
  Woonplaats : Downtown @ Hades

  Character sheet
  Age: 18
  Kind: Test-Subject
  Love: No! Stop touching me! :c

  Re: Frozen solid

  Bericht van Daniël op do jul 07, 2016 9:30 pm

  Terwijl hij de kou nogmaals hartgrondig vervloekte zag hij dat het stipje aan de horizon opeens heel veel dichterbij kwam. Hij bleef niet afwachtend staan zoals hij anders gedaan zou hebben maar hij liep degene die eraan kwam tegemoet. Toen de figuur uit de afstand vorm begon aan te nemen kneep hij zijn donkerbruine ogen samen bij het zien van een klein verenbaaltje op zijn hoofd. Hij onderdrukte de drang om te lachen bij het zien van het duo, zijn gezicht verried niets. Het stond koud en afstandelijk zoals altijd maar toch maakte de jongen voor hem met zijn vogel een vreemde indruk. Alsof de vogel zijn nest had gebouwd op het hoofd van de jongen. Toen er naar hem geknikt werd en werd gezegd dat hij fanatiek was trok hij een wenkbrauw op. "Als jij het zegt" zei hij waarna hij onverschillig zijn schouders ophaalde. “Maar aangezien de kou niet mijn ding blijkt te zijn, weet je toevallig welke richting de uitgang is?” werd hem nu gevraagd. Hij bleef een tijdje stil en keek over zijn schouder. "De weg die achter mij ligt moet je volgen, dan kom je er vanzelf uit" zei hij en hij draaide zijn rug in dezelfde richting als de jongen naast zich. "Verdwaald?" voegde hij eraan toe. Zijn toon bleef hetzelfde maar het had nu een iets scherper kantje. Het was soms wonderbaarlijk hoe sommige mensen konden verdwalen. GPS was zeker kapot, vanuit zijn ooghoeken keek hij naar het nest op het hoofd van de jongen maar hij besloot er niets over te vragen.


  _________________

  Cassius
  Cassius
  Burdboy

  Man Aantal berichten : 120
  Dollars : 50
  Registratiedatum : 05-07-16

  Character sheet
  Age: 19
  Kind: Human
  Love: Forget hydrogen, you're my number one element.

  Re: Frozen solid

  Bericht van Cassius op vr jul 08, 2016 11:02 am

  De ander leek precies dezelfde aangename persoonlijkheid te hebben als hijzelf. Of in ieder geval een basis ervan. Wat makkelijk kon zijn, aangezien Cassius er niet op stond te wachten overmatig sociaal te zijn vandaag. Of morgen, of een andere dag in zijn leven. Zijn blik stond met een eeuwige frons en humeurige blik op de ander gericht. Cosette daarin tegen leek alles vrij leuk te vinden en drukte haar kuifje opgewekt naar voren bij het zien van de vreemde. Zelf leek de jongen het niet te merken. Maar hey, hij kreeg antwoord van macho boy. Cassius volgde diens blik even naar waar hij verwees en knikte dus ook even als bevestiging. Nou, klonk goed, hij zou er niet meer woorden aan vuil maken en kwam dus al in beweging om de aanwijzingen te volgen. Bij de vraag moest hij echter zuchtten, ja hoor, we hadden iemand die een gesprek aan wou knopen. Kon hij niet in stilte blijven? Zoals het hoorde? Alsof dat nog niet erg genoeg was zat er een randje aan zijn stem. Cas snoof even en reageerde koel “Nee, mijn hobby is om vreemde naar de uitgang te vragen zonder een goede reden.” Hij liep rustig verder, terwijl zijn blik de omgeving af bleef speuren. Daarbij leken bomen en sneeuw heel erg op elkaar, maar dat gaf hij natuurlik niet toe. Neh, te groot eergevoel. Zijn blik ging dus ook uitdagend naar de ander. “En ik kan aannemen dat jij hier kwam om van de kou te genieten?” Duidelijk verwijzend naar het shirt en dat de ander het niet leek te waarderen. Dit kon hij ook hoor.


  _________________

  "Quand le hibou chante,
  CASSIUS SALIX
  La nuit est silence"
  Daniël
  Daniël

  Man Aantal berichten : 66
  Dollars : 11
  Registratiedatum : 06-07-16
  Leeftijd : 22
  Woonplaats : Downtown @ Hades

  Character sheet
  Age: 18
  Kind: Test-Subject
  Love: No! Stop touching me! :c

  Re: Frozen solid

  Bericht van Daniël op di jul 12, 2016 5:33 pm

  Klaarblijkelijk was het een hobby van de andere jongen om de weg te vragen. Hij haalde zijn schouders ongezien op, wat interesseerde het hem eigenlijk allemaal? Hij wilde verder lopen en toen de jonge hem passeerde en een paar stappen had gezet zag hij de verwarring toeslaan. Hij vernauwde zijn ogen bij het zien van de twijfel en vroeg zich af of hij de arme stakker moest helpen. De andere jongen draaide zich om met zijn wandelende freakshow op zijn hoofd en vroeg hem of hij hier was gekomen om van de kou te genieten. "Kou training" gaf hij ten antwoord waarbij hij nu duidelijk zichtbaar zijn schouders ophaalde. Zijn eigen huid was bijna even licht van kleur als de sneeuw gekleurd tegen nu en een echt gezonde indruk maakte het niet dat kon hij wel beredeneren. Het gevoel van het koud te hebben ebde langzaam weg en liet een dof gevoel achter alsof je pijn had maar dat het getemperd was, zo'n soort gevoel had hij nu over al zijn ledematen. "Moet ik nu met je meelopen of vind je de weg zelf?" vroeg hij lichtelijk sarcastisch. Het was duidelijk dat de andere jongen de weg echt niet zou vinden op zichzelf.


  _________________


  Gesponsorde inhoud

  Re: Frozen solid

  Bericht van Gesponsorde inhoud


   Het is nu do jan 24, 2019 2:31 pm