Staff

Credits

Alle art en alle sheets behoren tot hun rechtmatige eigenaar.
Idee en site behoren tot (c) Zachary&Slaine
Forum is het beste te zien in Google Chrome & Firefox


  Life is young when you think about it..

  Deel
  avatar
  Ruri

  Vrouw Aantal berichten : 12
  Dollars : 29
  Registratiedatum : 07-07-16
  Leeftijd : 19

  Character sheet
  Age: Young
  Kind: Human
  Love: None ofcourse

  Life is young when you think about it..

  Bericht van Ruri op vr jul 08, 2016 1:27 am

  Ze trippelde langs de tweede etage, ze wilde namelijk onderzoeken waar deze voor was. Al woonde ze hier 14 jaar had ze nog best weinig gezien van dit gebouw, ze vond het al best groot want als dit alles je huis zou zijn voor je eentje. Ze dacht er even aan, al woonde ze hier gelukkig met vele andere. Ze zuchtte opgelucht, ze was blij dat ze niet hoefde te leven alleen met die onderzoekers. Ze kende hun namen niet zo goed maar wat boeide het haar, ze had gelukkig nog niks met hun te maken en daar ging het haar om. Die mensen, ze vond het jammer voor de gene die een test object nog steeds zijn als of ze allemaal gewoon voor het plezier testen op mensen. Ze kneep haar hand tot een vuist, hoe konden ze. Ze kneep even haar ogen dicht en liet haar hand rustig weer naast zich vallen, ze zuchten diep. Ze mocht er niks tegen doen, het was strikt verboden om je tegen de wil van die onderzoekers te spreken. Eigenlijk waren het gewoon verwende kinderen, alleen hun hadden wel een leven geschonken aan haar. Ze hoopte iemand in de buurt te vinden, ze zag namelijk bijna niemand op de tweede etage en het was best creepy om hier alleen rond te lopen. Ze hoorde het getik van machines, misschien kon ze maar beter weer naar beneden gaan voordat iemand haar hier zag. Ze wist dat je hier mocht komen alleen het voelde een beetje lonley zonder iemand in je beurt, al bleef ze staan. Ze wilde wel gaan maar haar lichaam bleef stil staan, door alle gedachtes die steeds door haar hoofd heen schoten.

  +Slaine
  avatar
  Slaine
  Scientist

  Man Aantal berichten : 177
  Dollars : 28
  Registratiedatum : 21-05-15
  Leeftijd : 19

  Character sheet
  Age: 19♥
  Kind: Scientist
  Love: We can make a mess~

  Re: Life is young when you think about it..

  Bericht van Slaine op vr jul 08, 2016 9:26 pm

  Still Falling

  Het was een van de zeldzame dagen dat Slaine niet op de vierde etage te vinden was om te werken aan allerlei projecten. Je kon zeggen wat je wilde, maar hij vond het een heerlijk leven boven. Niet alleen dat, maar dat hij iets had gekregen wat niet veel mensen kregen was toch wel speciaal; hij zag er totaal niet sterk uit, maar hij kon zo met een 'zacht' tikje een muur breken. Hij moest zich dus wel vaak inhouden bij veel dingen, want iets wat voor hem als 'normaal' voelde, voelde voor andere mensen niet normaal. Zelfs met handen schudden moest hij het zachter doen voor zijn gevoel. Dat was ergens wel irritant, maar hé. Niemand zou hem zo maar aanvallen. Tenminste, mensen die van zijn kracht af wisten. Want niet al teveel mensen leken er vanaf te weten, wat wel in zijn voordeel werkte. God, al die mensen die hem wel niet hebben bedreigd met een mens. Niet normaal. Toen hij echter een redelijk jong meisje zag knipperde hij even. Naja, hij was zelf ook niet de aller oudste... So... Hij knipperde rustig, waarna hij droogjes naar haar keek. "Lukt het allemaal?" klonk er zowat emotieloos van hem af, aangezien het leek alsof het meisje zich gewoon niet durfde te bewegen.

  tag // words // shit
  _________________

  avatar
  Ruri

  Vrouw Aantal berichten : 12
  Dollars : 29
  Registratiedatum : 07-07-16
  Leeftijd : 19

  Character sheet
  Age: Young
  Kind: Human
  Love: None ofcourse

  Re: Life is young when you think about it..

  Bericht van Ruri op vr jul 08, 2016 10:57 pm

  Ruri bleef staan, ze wist niet precies wat ze moest doen. Tot ze voetstappen hoorden en zich die richting toekeerden, ze knipperde even toen ze hem aanstaarden. Zij had echt pech de laatste tijd, ze leek elke onderzoeker wel tegen te komen. Ze zuchtte, het leven was hard als je er zelf in leefde. Ze slikte kort, ze had te weinig tijd om echt na te denken wat ze moest doen. Ze wilde het liefste nu weg rennen alleen je mocht niet respectloos zijn tegen je leven redders, "Lukt het allemaal?" klonk de stem van Slaine, zijn stem klonk emotieloos. Ze raapten haar moed bij elkaar, ze knikte. "Natuurlijk lukt het, waarom zou het niet lukken?" Vroeg ze nog al fel, een beetje leunend naar voren. Alleen alles leek zo.. Urg, er waren normale mensen en creeps zoals hun en hun test objecten. Ze deden allemaal hetzelfde en waren allemaal het zelfde, onsociale koningen. Misschien hadden ze hun leven wel gegeven alleen ze zag ze bijna nooit rond lopen of contact zoeken met anderen, ze wreef even over haar armen heen. "Maar uhh.. Bedankt voor het vragen." Glimlachte ze, ze keek even via een van haar ooghoeken naar een hoek van de gang. Misschien was het handig als ze maar weer terug zou gaan waar zij behoorden, de eerste verdieping. Ze kon even geen tijd voor zichzelf vinden, ze werd er alleen maar angstig van.

  Gesponsorde inhoud

  Re: Life is young when you think about it..

  Bericht van Gesponsorde inhoud

   Soortgelijke onderwerpen

   -

   Het is nu vr dec 14, 2018 12:14 am