Staff

Credits

Alle art en alle sheets behoren tot hun rechtmatige eigenaar.
Idee en site behoren tot (c) Zachary&Slaine
Forum is het beste te zien in Google Chrome & Firefox


  Limieten & extra regels

  Deel
  Zachary
  Zachary
  The Big Bad Boss

  Man Aantal berichten : 457
  Dollars : 6672
  Registratiedatum : 21-05-15
  Leeftijd : 20

  Character sheet
  Age: ?
  Kind: Scientist
  Love: My heart is owl yours~

  Limieten & extra regels

  Bericht van Zachary op za mei 07, 2016 7:12 pm  Limieten
  Extra regels & limieten
  Er zijn vele dingen die je kan doen, kopen en verkopen op TP. Maar ook hieraan hebben wij enkele regels. In dit topic zal ik zo goed mogelijk uitleggen hoe alles werkt en wat de limieten zijn van alles dat je kan doen.

  Tests & Mutaties
  Toen we op het idee kwamen van TP was dit de basis van het forum en daarom is dit aspect van het forum vrij uitgewerkt. Je kan geen mutatie zelf kiezen, noch kan je kiezen hoeveel mutaties je hebt (op dat moment). Maw, je mutaties worden voor je gerolld. Hoe dan ook kan je wel een voorstel doen naar mutaties, het team staat altijd open voor nieuwe ideeën en het inbreng van de leden is op dit vlak zeker nodig!
  In onderstaande lijst kan je de limieten zien van hoeveel mutaties je max op hetzelfde moment mag hebben.

  TypeLeeftijdMax mutaties
  Kind0 - 40
  Junior4 - 101
  Tiener10 - 142
  Jong Volwassen14 - 184
  Volwassen18 - 605
  Senior> 601

  Mutaties kunnen verwijderd worden, dit kan je aankopen in de shop. Je kan dus altijd een mutatie verwijderen en een nieuwe aanschaffen.

  Maar hoe werken de tests en de vaste mutaties nu? Vrij simpel. Het forum zal starten met geen vaste mutaties. Het principe die hier achter zit gaat als volgt; De scientists moeten eerst de mutatie getest hebben voordat ze als vaste mutatie op de markt komen. Het komt er dus op neer dat als een test 1x is gerold, deze op de private market van de scientist zal komen. Dit geld voor alle mutaties zo, behalve voor de supernatural. Deze mutaties kan je verdienen, vinden of winnen in de rpg. Meestal kan je dan zelf eender welke kracht of mutatie kiezen. Voor deze categorie zijn er dus geen limieten.

  Items & inventory
  Items, wapens, medicatie... Het is allemaal van nut in de wereld van TP. Hoe dan ook start iedereen met een limiet. Je begint met een basis van max 2 wapens. Meer wapens kan je niet houden, tenzij je een opslagruimte of huis koopt of huurt. Het aanschaffen van een huis of opslagruimte kan je samen doen met andere leden, maar niet met andere accounts van jezelf! Dan zal je het gebouw moeten delen. Dit betekend dat de capaciteit die je gebouw heeft zal gedeeld worden door het aantal accounts die mee zullen doen aan de koop.
  Bij het forum 'buildings' kan je verschillende shops vinden waar je gebouwen kan kopen. Daar kan je ook zien hoeveel en wat je allemaal kan opslaan in die gebouwen (aangezien sommige meer geschikt zijn voor bepaalde items).
  Dingen uit de general store kunnen zonder limiet worden aangeschaft, meestal zal bij de shop zelf ook vermeld staan wanneer je hiervoor opslag nodig hebt.

  Vehicles
  Om sneller rond te komen in het gebied kan je ook voertuigen kopen. Maar ook voor dit heb je enkele dingen nodig!
  Houd in gedachten dat een voertuig geen onsterfelijk ding is. Het is altijd mogelijk dat je voertuig kapot gaat. Als het team dit ziet is er een kans dat zij in een van je topics je voertuig kapot maken. Je kan altijd je voertuig laten repareren of een nieuwe kopen.

  Nu, hoe kom je het langst rond met een voertuig? Vrij simpel; onderhoud en een garage. Een voertuig neemt een bepaalde ruimte in beslag. Hieronder staat een lijstje met alle types, hun ruimtes (0 - 10) en hun duurzaamheid (0 - 10)

  TypeRuimteDuurzaamheid
  Klein land18
  Klein water28
  Klein lucht37
  Normaal land27
  Normaal water36
  Normaal lucht66
  Groot land36
  Groot water45
  Groot lucht84
  Special1010

  Het is aangeraden een garage te kopen, aangezien je dan een kleinere kans hebt op slijtage aan je voertuig.

  Mvg,
  Het Team
  coop


  _________________

   Het is nu do jan 24, 2019 1:21 pm