Staff

Credits

Alle art en alle sheets behoren tot hun rechtmatige eigenaar.
Idee en site behoren tot (c) Zachary&Slaine
Forum is het beste te zien in Google Chrome & Firefox


  Sunset

  Deel
  avatar
  Sunset

  Vrouw Aantal berichten : 25
  Dollars : 13
  Registratiedatum : 14-07-16
  Leeftijd : 20

  Character sheet
  Age: 17 years
  Kind: Test-Subject
  Love: What?

  Sunset

  Bericht van Sunset op ma jul 18, 2016 1:43 pm


  THE THINGS WE LOST IN THE FIRE

  General
  Name: Sunset Ametist
  Nickname: Sunset, Sun, Redhead
  Age: 17
  Gender: Female
  Sexuality: Bi-curious
  Family: Both parents death, no sublings

  Mutations
  Tests: Bear Claws
  Benefits: Stronger than normal claws
  Cons: Not retractable

  Outside
  Hair color: Red
  Hair type: Long, thick
  Eye color: Green
  Body type: Thin
  Length: 1,70 meter
  Weigth: 57 kg
  Tattoo's: None
  Scars: None

  Inside
  Personality: Sunset is in eerste instantie een ingetogen persoon. Ze is graag op zichzelf, heeft een afkeer aan mensen en laat dit ook zien. Ze kan erg bitter, bot en hard overkomen, maar onder dat masker is ze vooral erg onzeker en bang voor iedereen. Ze is vaak pijn gedaan, en verwacht daarom dat mensen haar pijn gaan doen als ze hen te dichtbij laat. Veel mensen vinden haar uit de hoogte door haar gedrag.
  Goals: -
  Fears: Vuur, opgesloten worden
  Likes: Dieren, de natuur
  Dislikes: Kleine ruimtes, de meeste mensen.

  History
  0-3 Toen Sunset geboren werd, was haar vader al dood. Sunset is dus opgevoed door haar moeder. In deze eerste 3 jaar van haar leven, deed haar moeder haar geloven dat dit was hoe het hoorde; een gezin bestaande uit een moeder en een kind. Sunset groeide gelukkig op, ze had het niet slecht. Behalve dat haar beide ouders test-subjecten waren, en daarmee Sunset dit dus ook was. Echter wist ze dit op deze leeftijd nog niet. Haar moeder had arendsvleugels, deze kon ze echter verbergen onder haar kleding, zodat Sunset dat ook niet doorhad. Op deze manier was er niets raars in Sunset leven. In ieder geval niet in de eerste 3 jaar daarvan.
  4-10 Vanaf haar vierde kreeg Sunset meer contact met leeftijds genootjes, hoe erg haar moeder dit ook probeerde te verhinderen. Sunset had het gedrag van haar moeder in eerste instantie niet eens door, ging vrolijk met andere kinderen spelen, en ook hun ouders wel eens ontmoeten. Ze vroeg zich dan altijd af wie die man naast de moeder was, maar ze durfde het de eerste paar keer nooit te vragen. Toen ze dat wel durfde, kreeg ze een rare blik van het kind in kwestie, met het antwoord 'dat is mijn papa'. Als Sunset dan vertelde dat ze niet wist wat een papa was werd ze uitgelachen. Sunset ging terug naar haar moeder en vroeg haar waarom zij geen papa had. Haar moeder moest huilen en vertelde Sunset dat de man voor haar geboorte al overleden was. Sunset kreeg hiermee een deuk in haar vertrouwen voor haar moeder door deze leugen.
  10-14 Op haar 10e werd Sunset een keer meegenomen door de wetenschappers. Die vertelde haar dat ze iets wilde proberen. Ze werd onder narcose gebracht en werd wakker met beren klauwen aan haar handen. Deze waren ingebracht bij haar knokkels, zodat als ze haar handen tot vuisten balde en uithaalde, de klauwen hun werk zouden doen. Sunset had de wetenschappers met grote ogen van ongeloof aangekeken. Hoe hadden ze haar dit aan kunnen doen? Ze liep wat verstrooid terug naar haar eigen kamer op de eerste verdieping van het lab. Daar zag haar moeder wat er was gebeurd. Ze kregen ruzie, haar moeder kwam te dicht op haar staan, en aangezien Sunset kleine ruimtes haat, duwde ze haar moeder weg, geen rekening houdend met de nieuwe klauwen. Sunset maakte wonden in haar moeders nek en borst, en binnen een snelle tijd was de vrouw doodgebloed. Sunset had net zolang gegild tot er iemand kwam die haar probeerde te kalmeren en haar moeder lichaam meenam.
  14-now Sinds die tijd houd Sunset zich afzijdig van mensen. Deels omdat ze bang is om mensen pijn te doen, deels omdat ze angstige, of blikken vol walging krijgt. Blijkbaar was het nieuws dat Sunset haar moeder vermoordt had als een lopend vuurtje het lab door gegaan.
  thank you Sarah of Kickstart!
  [/right]
  avatar
  Zachary
  The Big Bad Boss

  Man Aantal berichten : 457
  Dollars : 6672
  Registratiedatum : 21-05-15
  Leeftijd : 20

  Character sheet
  Age: ?
  Kind: Scientist
  Love: My heart is owl yours~

  Re: Sunset

  Bericht van Zachary op di jul 19, 2016 2:08 pm
  INVENTORY

  COMING SOON

  _________________
  avatar
  Zachary
  The Big Bad Boss

  Man Aantal berichten : 457
  Dollars : 6672
  Registratiedatum : 21-05-15
  Leeftijd : 20

  Character sheet
  Age: ?
  Kind: Scientist
  Love: My heart is owl yours~

  Re: Sunset

  Bericht van Zachary op di jul 19, 2016 2:08 pm

  _________________

  Gesponsorde inhoud

  Re: Sunset

  Bericht van Gesponsorde inhoud


   Het is nu vr dec 14, 2018 12:29 am