Staff

Credits

Alle art en alle sheets behoren tot hun rechtmatige eigenaar.
Idee en site behoren tot (c) Zachary&Slaine
Forum is het beste te zien in Google Chrome & Firefox


.

Guidebook
The beginnings of The Project for you
Intro

"Hallo daar! Wat is er mis? Je kijkt een beetje verward. Welk jaar het is? 3060 om precies te zijn. Wat er is gebeurd? Je hebt de oorlog overleefd! Een oorlog met kernwapens, waardoor de wereld bijna helemaal is uitgeroeid van planten en andere levende organismen. Hier, kom maar mee. Ik weet een plek waar je veilig bent."

.

We zitten in het jaar 3060, de wereld bijna compleet uitgeroeid door de grootste wereldoorlog in de geschiedenis. Echter is er nog een laboratorium op de wereld die staande was gebleven. Onderzoekers en wetenschappers die daar zitten doen de meest onmenselijke proeven met overlevenden. Je hebt test subjecten die een ziekte in zich hebben gespoten gekregen. Of die iets van een dier hebben gekregen. Sommige hebben hun hele dna gemuteerd gekregen. Maar ze kunnen niet weg. Ten eerste omdat er niks anders is om naar toe te gaan. Buiten het laboratorium is het meeste onoverleefbaar.

.

Maar hoe begin je nou op dit forum? Dat gaan we je uitleggen door middel van dit Guidebook! Dus druk snel op het volgende bolletje om het avontuur te beginnen!

Starting

Je wilt dus beginnen op dit forum. Als eerste maak je een account aan met een voornaam. Geen achternamen dus, alleen voornamen. Vervolgens is het eerste wat je doet een karakterkaart aanmaken in het forum waarin je je karakter in wilt hebben. Laat me dan eerst even uitleggen wat elke 'soort' mens is.

Humans; Dit zijn de mensen die wel in het laboratorium wonen, maar (nog) geen testsubjecten zijn. Deze leven als gewone mensen in de biosferen van het laboratorium. ( Klik hier om naar de karakterkaarten te gaan van de Humans )

Test-Subjects; De Test subjecten kunnen we onderverdelen in twee groepen. Je hebt de oude testsubjecten, dat zijn de test subjecten van voor de oorlog. Deze hebben meestal al een mutatie, ziekte of andere krachten. (Deze worden random voor je gekozen, je mag alleen een categorie kiezen. Zie de categorieën onder het volgende bolletje) Je hebt ook de nieuwe testsubjecten, dit zijn testsubjecten die net zijn uitgekozen door de onderzoekers. Deze hebben nog geen tests moeten ondergaan. ( Klik hier om naar de karakterkaarten voor de Test subjecten te gaan )

Scientists; Dit zijn de onderzoekers. De onderzoekers voeren testen uit op de testsubjecten en hebben dan ook geen enkele spijt hiervan. Helaas kun je hier geen account voor aanmaken, deze mensen worden uitgekozen door het team! (Klik hier om naar de karakterkaarten van de Scientists te gaan)

.

Nu dit ook duidelijk is kunnen we verder gaan met de introductie voor The Project. Wat moet er allemaal in je karakterkaart komen te staan? Dingen als;

* Naam van je karakter

* Leeftijd van je karakter

* Geslacht van je karakter

* Wat je karakter wordt (Als je karakter een testsubject wordt; Oud of nieuw)

.

Voor de rest ben je vrij om dingen toe te voegen in je karakterkaart!

.

Verder werken wij hier met "Dollars". Voor iedere post die je maakt of topic die je opent krijg je 2 dollar, voor het maken van je karakterkaart krijg je je eerste 3 dollar. Deze kun je uitgeven in onze shop voor onder andere een test voor je test subject, wachtwoorden voor de ziekenzaal en meer.

.

Nu we je de basisdingen hebben uitgelegd over The Project, gaan we naar het laboratorium zelf om daarover dingen uit te leggen. Het enige wat je daarvoor moet doen is op het één na laatste bolletje klikken!

The Laboratory

Het laboratorium bestaat uit 4 etages, waarvan alleen de onderzoekers overal kunnen komen. Op de begane grond zitten er verschillende ecosystemen; Oerwoud, Bos, Woestijn, Strand, het bos van de eeuwige winter, Savanne, Dennenbos, een groot meer omringt met bos en een klein dorpje vlak bij het strand. Op de eerste etage zitten de verwoestte laboratoria. Deze zijn vrij om bezocht te worden door de test subjecten. De meeste mensen wonen hier dan ook, aangezien dit toch een soort ruimte is die beschut is. De derde etage is de plek waar alle zieken worden gehouden. Hiervoor heb je een wachtwoord nodig, dit wachtwoord kun je kopen in de shop. Echter, hierbinnen gaan op eigen risico. Je hebt hier namelijk een kleine kans om geïnfecteerd te raken met een virus, of één van de Scientists komt erachter en dan is het een raadsel of je nog als een normaal mens weer terugkomt... Op de vierde etage kunnen alleen de onderzoekers komen, dit zijn hun eigen laboratoria. Iedere onderzoeker heeft 1 laboratorium-kamer. De onderzoekers kunnen wel langskomen in de kamers van elkaar maar de test subjecten en de andere mensen kunnen er niet bij.

.

We hebben hier 6 soorten testen die op je karakter uitgevoerd kunnen worden, hieronder geven we je een korte overzicht van alle categorieën en de bijbehorende onderzoekers die dit uitvoeren.

.

1. Machines; Hierbij heb je de mogelijkheid dat je metalen lichaamsdelen krijgt (Bijvoorbeeld arm, been, etc.) of zelfs wapens geïnstalleerd krijgt in je lichaam.

Scientists; Slaine

2. Animal Mutations; Hierbij heb je de mogelijkheid dat delen van dieren aan je lichaam toegevoegd krijgt. Neem als voorbeelden: Staart, klauwen, oren, etc.

Scientists; Slaine

3. Body; Bij deze testen heb je een kans dat je erop eens heel anders uit gaat zien of dat je naar verloop van tijd er opeens heel raar gaat uitzien. Bijvoorbeeld dat je krimpt of juist langer wordt.

Scientists; Slaine

4. Mental; Dit zijn andere soort testen. Hierbij gaat de onderzoeker in de hersenen van de persoon aanpassingen maken waardoor er mentaal andere dingen gebeuren. Hieronder kun je zien dat je gedachten kan lezen, of dingen met je hersenen kunt verplaatsen.

Scientists; Zachary

5. Medical; Dit zijn de testen die iets met je gezondheid zullen doen. Dat je minder vatbaar wordt voor ziektes, of juist meer. Het is altijd gokken met deze tests, zoals alle tests eigenlijk.

Scientists; Zachary

6. Supernatural; Deze tests zijn bijna niet te verkrijgen. Deze test kan je alleen krijgen met toestemming van het team. Door deze test kan je karakter "Superkrachten" krijgen zoals vliegen, super sterk, etcetera. Deze geven we dan ook bijna nooit weg.

Scientists; Zachary

.

Nu hebben we nog een paar speciale extra's op de site. Deze kun je vinden als je op het laatste bolletje klikt!

The Extra's

We hebben ook nog wat extra's toegevoegd, natuurlijk. Een paar manieren om meer dollar te krijgen, een paar extra dingen die je kan doen op de site.

.

Het dorp

In het dorp kan je meer doen dan een beetje posten met andere mensen; Je kan een eigen bedrijfje opzetten! Of het nou een bakkerij, discotheek of een supermarkt is, alles is mogelijk! Hiermee kan je ook andere personen mee huren, maar dat wordt dan niet met de dollars van je account maar natuurlijk met npc geld.

Missies

Hoe je meer dollars kunt verdienen? Missies! Je kan naar de onderzoekers gaan, die je een opdracht geven. Als je deze opdracht goed voltooid krijg je dollars die je kunt gebruiken in de shop. *Hier komt een link naar het opdrachten topic*

.

Het enige wat je nu nog moet doen is het lezen van de regels; Klik hier om naar de regels te gaan en dan ben je helemaal klaar om te beginnen in The Project! Veel plezier gewenst van de staff!